Iron Maiden op zondag 1 juli naar GelreDome Arnhem

Na hun zeer succesvolle The Book Of Souls World Tour gaat de legendarische metalband in 2018 met een nieuwe tournee de wereld rond. De aankomende tournee genaamd Legacy Of The Beast World Tour is zoals de band het beschrijft een history and hits tour. Op zondag 1 juli speelt Iron Maiden een concert in GelreDome in Arnhem. De special guest voor de Europese shows is de Amerikaanse Metalcoreband Killswitch Engage. De kaartverkoop voor het concert in GelreDome start vrijdag 24 november om 10uur. 

Het idee achter de Legacy Of The Beast World Tour komt van de door Iron Maiden uitgebrachte gelijknamige mobile game. Dit concept komt terug in een compleet nieuw podiumdesign waarin de verschillende Iron Maiden werelden samenkomen. De nieuwe liveset voor deze tournee zal bestaan uit een mix van grote jaren tachtig hits en een handvol recent werk.  

Iron Maiden - Legacy Of The Beast European Tour 2018
Special Guest: Killswitch Engage

Zondag 1 juli | GelreDome, Arnhem

Aanvang: 20.00uur | Entree: vanaf €49,- (excl. servicekosten)

Meer info over dit concert vind je op: www.mojo.nl/ironmaiden.
De kaartverkoop voor het concert start vrijdag 24 november om 10.00 uur via www.ticketmaster.nl en 0900 - 300 1250 (60 cpm). 


Als VIP naar het concert van Iron Maiden?

Wilt u uzelf, relaties, klanten of personeel een volledig verzorgde avond uit bezorgen? Boek dan het VIP arrangement voor het concert van Iron Maiden op zondag 1 juli in GelreDome.

Kijk hier voor meer informatie over dit arrangement:
https://gelredome.nl/nl/nieuws/detail/als-vip-naar-het-concert-van-iron-maiden