PARTNERS

Om optimaal service te kunnen verlenen aan gebruikers en bezoekers van het evenementencomplex, werkt GelreDome samen met diverse partners.


BAM Techniek regio Oost

BAM Techniek heeft de complete klimaattechnische en sanitaire installaties in GelreDome gerealiseerd en is al sinds 1997 verantwoordelijk voor het onderhouden van deze installaties. BAM Techniek draagt zo zorg voor het feit dat bezoekers van GelreDome tijdens concerten, bedrijfsfeesten, voetbalwedstrijden, congressen en overige evenementen van een aangenaam duurzaam klimaat en goede sanitaire voorzieningen kunnen genieten.

Meer informatie op: www.bamtechniek.nl


Hago

Schoonmaakbedrijf Hago zorgt dat GelreDome dagelijks schoon en netjes is. Dat doet Hago vanuit de overtuiging dat het in een verzorgde werk- en woonomgeving beter werken en wonen is. Hago is al 65 jaar actief in alle sectoren. Met 7.000 medewerkers wordt gewerkt in kantoren, ziekenhuizen, verpleeginstellingen, scholen, luchthavens, treinen, parkeergarages en cleanrooms zoals laboratoria waar medicijnen worden gemaakt.

Meer informatie op: www.hago.nl


Heineken

GelreDome schenkt bier van Heineken. Heineken is Nederlands grootste bierbrouwer en exporteert wereldwijd bier naar 170 landen. Heineken hecht aan een verantwoorde en ethische bedrijfsvoering en ontplooit zodoende voortdurend initiatieven om verkeerd gebruik van alcohol te bestrijden en het milieu te ontlasten.

Meer informatie op: www.heineken.nl


Vrumona

GelreDome schenkt de frisdranken van Vrumona, zoals Pepsi Max, 7UP, Sisi, Royal Club, Climax, JOY en Sourcy. Vrumona streeft ernaar een betrouwbare, service georiënteerde en innovatieve organisatie te zijn, waarbij de consument centraal staat. Daarbij is Vrumona dé partner die meer omzet uit de categorie frisse dranken beoogt te realiseren voor haar klanten.

Meer informatie op: www.vrumona.nl


GelreDome Publiekshoreca

GelreDome Publiekshoreca staat voor vers, kwaliteit, service, bereiding ‘on the spot’ en snelle uitgifte.


Mr. Long

Mr. Long is dé Vietnamese en oosterse specialist. Op verschillende plekken in het land, zoals op festivals, NS-stations en in GelreDome, serveert Mr. Long specialiteiten en snackproducten. De gerechten - die variëren van vegetarische loempia’s tot satéspiesen en van hete kip tot bapao - worden met de grootste zorg bereid en vervolgens geserveerd met een stralende lach uit het land van de rijzende zon.

Meer informatie op: www.mrlong.nl


Roode Pelikaan

Als leverancier van kwaliteitskoffie met wortels in het oude Antwerpen kan Roode Pelikaan terugkijken op ruim 145 jaar ervaring en expertise. De selectie van koffiesoorten, het brandproces, de klassieke recepturen, de moderne productiemethoden; Roode Pelikaan verstaat het vak. Zonder traditie te laten varen, blijft Roode Pelikaan de producten vernieuwen.

Meer informatie op: www.roodepelikaan.nl


LOC7000 FAB & PaySystems

GelreDome voert de publiekshoreca uit in een joint venture met evenementenorganisatiebureau LOC7000 en haar labels FAB en PaySystems. Elk evenement voor iedere bezoeker tot een unieke beleving maken, dat is waar GelreDome en LOC7000 voor staan. FAB levert maatwerk op het gebied van publiekscatering voor ieder evenement. Genieten van kwalitatief goed eten en drinken geeft het evenement de gewenste meerwaarde en bepaalt in grote mate het succes van een evenement. PaySystems levert betaalsystemen van ontwerp tot uitvoering en staat voor helder en snel betaalgemak voor de bezoeker. PaySystems is onlosmakelijk verbonden met efficiënte publiekscatering afgestemd op doelgroep en locatie van een evenement.


De Persgroep Nederland

De Persgroep Nederland is een toonaangevende uitgever van nationale, regionale én lokale nieuwsmerken, magazines, websites en is actief op radio. Het diverse portfolio van de Persgroep Nederland omvat: AD, de Volkskrant, Trouw, Het Parool, Tubantia, De Gelderlander, BN DeStem, de Stentor, Brabants Dagblad, Eindhovens Dagblad, PZC, ruim 200 huis-aan-huiskranten, ADR Nieuwsmedia, deOndernemer, Synpact, Nationalevacaturebank.nl, Intermediair.nl, Tweakers.nl, Harware.info, Carsom.nl, Autotrack.nl, Sportnieuws.nl, Makers Channel, IndeBuurt en Qmusic. Adverteerders kunnen nu profiteren van landelijke aandacht tot gerichte aandacht binnen een specifieke gemeenten.

Meer informatie op www.persgroep.nl


Convention Bureau

GelreDome is aangesloten bij Convention Bureau regio Arnhem Nijmegen - advies en ondersteuning bij de organisatie van bijeenkomsten in regio Arnhem Nijmegen.

Meer informatie op: Convention Bureau regio Arnhem Nijmegen