Een evenement organiseren in GelreDome

Van bedrijfsfeest tot popconcert. GelreDome is het meest veelzijdige evenementencomplex van Nederland. Overweeg je een concert, sportwedstrijd of grootschalig feest in GelreDome te organiseren? Vindt hier de mogelijkheden die het grootste theater van Nederland biedt.


Eten en drinken

Voor grotere besloten evenementen, zoals bedrijfsfeesten, heb je de keuze uit een aantal verschillende horeca partners. 
Deze cateraars hebben ieder hun eigen specialiteiten, werkwijze en uitstraling. Zo kies je dus altijd voor de cateraar die het best bij jouw organisatie past. Het is ook mogelijk om meerdere cateraars een offerte te laten maken.
 

Veiligheid

Veiligheid is een belangrijk aspect bij evenementen, omdat duizenden bezoekers dicht bij elkaar zijn in een beperkte ruimte. Dat vraagt om toezicht, strakke organisatie en duidelijke regels. Gemiddeld 160 stewards, 100 verkeersregelaars en 90 beveiligingsmensen waarborgen tijdens evenementen de veiligheid van de sporters, artiesten, organisatoren en het publiek op het terrein van GelreDome.
Bovendien zorgt deze ploeg voor een soepele doorstroming van de tienduizenden bezoekers die bij elk evenement de toegangspoorten passeren.


Vervoer en parkeren

Op het terrein rond GelreDome kunnen 4.000 auto’s worden geparkeerd. Bij grote evenementen wordt ook gebruik gemaakt van parkeerplaatsen op andere plekken in Arnhem. 40 shuttlebussen brengen bezoekers van die parkeerplaatsen naar GelreDome en terug. In totaal maken deze bussen ruim tweehonderd ritten per evenement. 


Van en naar het centraal station in Arnhem rijden gemiddeld 10 shuttlebussen. Deze bussen maken 80 ritten. Zo reizen ook bezoekers die zich met openbaar vervoer verplaatsen snel en gemakkelijk van en naar GelreDome.