Onze verschillende ruimtes

Siriuszaal

Sfeervolle ruimte van bijna 400 m2 met uitzicht op de tribunes en Domevloer op de 3e etage, gemakkelijk te bereiken via de roltrap of lift. De Siriuszaal is standaard ingericht met een sfeervolle bar, loungebanken en diverse hoge en lage zitjes. Door de aanwezige LED verlichting kunnen wij deze ruimte eenvoudig aanpassen aan je eigen huisstijlkleuren. De Siriuszaal is zeer geschikt als ontvangst, lunch, borrel, diner of feestruimte voor 50-300 personen.


Mercuriuszaal

De Mercuriuszaal is 325 m2 en gelegen op de 3e etage naast de Siriuszaal. Ook vanuit deze ruimte heb je zicht op de tribunes en de Domevloer. Deze ruimte beschikt over een beamer, projectiescherm en geluidsinstallatie. In theateropstelling kunnen er max. 300 personen plaatsnemen in deze zaal en 150 personen in cabaretopstelling. Je kunt de zaal ook apart of samen met de Siriuszaal als diner, borrel of feestzaal gebruiken voor maximaal 300 personen. 


Orionzaal

Naast de Sirius op de derde etage ligt een kleinere zaalvan 200 m2. De Orionzaal heeft een warme inrichting in oranje tinten is voorzien van een sfeervolle bar. Naast een functie als vergader- of presentatie ruimte is deze zaal ook zeer geschikt voor informele bijeenkomsten. 
In theateropstelling is de capaciteit maximaal 130 personen en in een U opstelling maximaal 40. De zaal is voorzien van een beamer, scherm en geluidsset en kan volledig verduisterd worden. 


Geminizaal

Naast de Mercuriuszaal op de derde etage ligt een kleinere zaal van 200 m2. De Geminizaal heeft een sportieve uitstraling in een frisse groene tint is voorzien van een sfeervolle bar. Naast een functie als vergader- of presentatie ruimte is deze zaal ook zeer geschikt voor informele bijeenkomsten. 
In theateropstelling is de capaciteit maximaal 130 personen en in een U opstelling maximaal 40. De zaal is voorzien van een beamer, scherm en geluidsset en kan volledig verduisterd worden. 


Tribune

Heb je meer dan 300 bezoekers die je plenair wil toespreken of iets laten zien? Maak dan gebruik van een gedeelte van de tribune van GelreDome. Met het dak gesloten ontstaat er een blackbox in de Dome waardoor je presentatie goed uitkomt. Met behulp van licht een besloten sfeer kunt creeëren terwijl je toch maar een deel van de tribune gebruikt. Opschalen tot ca. 3.000 bezoekers is hierdoor redelijk eenvoudig. 


Heaven (I & II)

De Heaven is een lounge op de vierde etage met een prachtig uitzicht over het dorpje Elden. Deze lounge is bij uitstek geschikt voor sfeervolle ontvangsten en intieme diners. De Heaven kan gebruikte worden als één open ruimte, maar kan in tweeën worden gedeeld door middel van een schuifwand. In totaal biedt de Heaven ruimte aan gezelschappen tot 160 personen.

Heaven I beschikt over een sfeervolle bar, maar kan ook gebruikt worden als extra subruimte bij grotere congressen. In theateropstelling biedt deze ruimte plaats aan maximaal 50 personen. Als borrel of feestruimte kun je met een gezelschap van 30 tot 70 personen terecht. 

Heaven II beschikt over een beamer, projectiescherm en geluidsset. In theateropstelling kunnen er maximaal 70 personen plaatsnemen. 


Loge 

Op de vierde en vijfde verdieping telt GelreDome in totaal 49 loges. Een aantal van deze loges kan worden gehuurd voor vergaderingen, presentaties of borrel in een intieme sfeer. De loges zijn verschillende van uitstraling en inrichting en zijn perfect voor gezelschappen tot 15 personen. 


Promenade

GelreDome beschikt op de tweede verdieping over een 600 meter lange promenade rond het hele stadion. De promenade is volledig te verwarmen en is beschikbaar voor allerlei activiteiten, zoals productpresentaties, beurzen, markten, dinerbuffetten en feestelijke bijeenkomsten. Ook is het mogelijk een deel van de promenade te reserveren.