Eten en drinken

Niet zomaar een broodje

Een vergadering, receptie, seminar, ontbijtsessie of workshop wordt in GelreDome een compleet nieuwe ervaring dankzij de juiste catering. GelreDome biedt verschillende vergaderarrangementen aan, maar uiteraard is er ook ruimte voor varianten hierop.  De culinaire invulling wordt verzorgd door Buitenpoort Catering. Buitenpoort Catering is sinds juli 2015 exclusief VIP & Businesscateraar en staat garant voor kwaliteit, flexibiliteit en eerlijke streekproducten. Laat u verrassen door de vele mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Naast GelreDome heeft Buitenpoort ook een aantal eigen locaties waar zij de culinaire invulling verzorgen. Kijk voor meer inspiratie op www.buitenpoort.nl 


Maatschappelijke betrokkenheid

Buitenpoort Catering is een maatschappelijk betrokken onderneming, waar een aantrekkelijk imago er voor zorgt dat haar enthousiaste werknemers met passie hun vakmanschap tonen om zodoende een waarde te creëren voor haar gasten.

Vanaf 01 april 2014 heeft Buitenpoort Catering lunchrestaurants van Siza Zorg overgenomen en geëxploiteerd als leerwerk bedrijven. 24 mensen met een verstandelijke en-of lichamelijke beperking worden per jaar opgeleid om na de opleiding, tegen een bepaalde loonwaarde deel te nemen aan het “normale” bedrijfsleven. 

Concreet: Buitenpoort Catering staat midden in de “nieuwe tijd” en kijkt met frisse blik de toekomst in. Een toekomst waar het vooral zal draaien om de juiste samenwerking vinden, elkaar winst gunnen en zodoende het maximale uit de onderneming te halen voor alle partijen.