NITRO CIRCUS LIVE

woensdag 27 februari 2013

NITRO CIRCUS LIVE keert op zaterdag 7 december terug naar GelreDome

Laat je omver blazen door het grootste action sport spektakel aller tijden!

 

In december 2012 kwam het action sport spektakel Nitro Circus Live voor het eerst naar Nederland als onderdeel van hun eerste Europese tour in de geschiedenis van hun bestaan. GelreDome was compleet uitverkocht en daarbij het best verkochte Nitro Circus Live evenement aller tijden.

Het evenement was een groot succes en het publiek uitzinnig. Met bijna 30.000 action sport liefhebbers en een spetterende show zette  Nitro Circus Live het evenement voor altijd op de kaart.

Het is daarom goed nieuws voor alle Nederlandse action sport fans dat Nitro Circus Live op zaterdag 7 december terugkeert in het GelreDome met een gloednieuwe show, die zij hebben ontwikkeld aan de hand van uitverkochte tours in Nieuw-Zeeland, Australië en Azië.

De sterk uitgebreide, maar liefst 20-stops tellende tour in 2013 omvat onder andere shows in Zweden, Noorwegen, Duitsland, Rusland, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, België en Nederland.

Fans zullen opnieuw getuige zijn van 17-voudig X-Games medaillist en action sport legende Travis Pastrana en zijn enorme crew. Met maar liefst 40 van ’s werelds grootse action sport atleten in freestyle motorcross, BMX en skate, voeren zij hun grootste en gekste trucs uit.  Natuurlijk inclusief de spectaculaire stunts op een reeks bijzondere voertuigen die gelanceerd worden van de 15 meter hoge Nitro Gigant-A-Ramp.

De show in GelreDome zal veel minder zitplaatsen bevatten, wat betekent dat iedereen die een ticket heeft gekocht gegarandeerd een fantastisch uitzicht heeft. De verwachting is dat daarom de show snel uitverkocht zal zijn.

Managing Director van Nitro Circus Live, Michael Porra’s reactie: "We zijn zeer verheugd om terug te keren naar Nederland met een gloednieuwe show in 2013. De Nederlandse fans bezorgden ons een van de beste avonden in de geschiedenis van Nitro Circus toen het GelreDome vorig jaar tot de nok toe vol zat. We zien er daarom erg naar uit om terug te komen. De Nederlandse fans kunnen een hele reeks van nieuwe stunts verwachten die hen absoluut omver zullen blazen."

Nitro Circus Live is een twee en een half uur durend spektakel met gechoreografeerde action sport. Elke show combineert de grootste en beste freestyle motorcross (FMX) stunts met te gekke BMX en skateboard acties, en natuurlijk de beroemde Nitro Circus crew die spectaculaire stunts uitvoert op een reeks bijzondere voertuigen die gelanceerd worden van de 15 meter hoge Nitro Gigant-A-Ramp.

Fans kunnen verwachten dat zij alles van kinder trikes, ski’s, tandems en scooters tot aan winkelwagentjes, een Barbie auto en zelfs een koelkast van de Gigant-A-Ramp gelanceerd zullen zien. Tijdens de show zullen er ook spectaculair gechoreografeerde FMX stunts worden uitgevoerd, inclusief de ’10 Rider Nitro Backflip Train’, een stunt die je met eigen ogen moet zien om hem te kunnen geloven.

 


NITRO CIRCUS LIVE 2013

Met o.a. Travis Pastrana, Jolene van Vugt (CAN), Erik Roner (USA), Jim De Champ (USA), Special Greg (USA) en Dusty Wygle (USA)

Zaterdag 7 december 2013

GelreDome – Arnhem
Entree: € 29, € 39, € 49, € 59 (exclusief servicekosten)
Nitro Club Ticket: € 89,-
Ticket Rolstoel: € 49,-
Aanvang: 19.30 uur

Kaarten zijn te koop via www.ticketmaster.nl en 0900 - 300 1250 en alle bekende voorverkoopadressen.

Meer nieuws over Nitro Circus is te vinden op www.nitrocircuslive.com.