Justin Timberlake

maandag 02 december 2013

Grammy en Emmy Award winnaar Justin Timberlake kondigt zijn eerste headlining tournee in zes jaar tijd aan. Zijn wereldtournee beslaat optredens in Noord-Amerika, Australie, Zuid Amerika en Europa. Op vrijdag 18 april staat Justin Timberlake in GelreDome. Zijn nieuwe album 'The 20/20 Experience' deel 2 is afgelopen vrijdag uitgekomen.

De ‘President of Pop’, Justin Timberlake, heeft aangekondigd dat The 20/20 Experience World Tour vanaf 30 maart ook naar Groot-Brittannië en Europa komt. Sinds zijn albums 'The 20/20 Experience' en 'The 20/20 Experience' – deel 2, vanaf nu over de hele wereld verkrijgbaar, dit jaar alle hitlijsten domineren, brengt Timberlake nu ook zijn opzwepende live show naar fans over de hele wereld. Tijdens de zojuist aangekondigde Europese tournee zal hij Londen, Parijs, Zürich, Berlijn en nog vele andere steden aandoen. Met zowel een Emmy® als een Grammy® Award op zijn naam, start  hij zijn adembenemende wereldwijde tournee op 30 oktober aanstaande in Montreal in Canada. The 20/20 Experience World Tour wordt over de hele wereld gepromoot door Live Nation Global Touring. 

Recensenten zijn lovend over 'The 20/20 Experience' en het is het best verkopende album van dit jaar, met ruim 3,5 verkochte exemplaren over de hele wereld. Het album van Timberlake vertegenwoordigde het grootste debuut van een mannelijke artiest van de afgelopen vijf jaar en het grootste digitale debuut in de VS ooit. 'The 20/20 Experience' stond op de eerste plaats in zowel de Top 200 (drie weken lang) en de R&B albumlijst (gedurende 10 weken). In de eerste week na de release van het album bereikten alle tien tracks de digitale lijsten en alleen al in de VS werden de tracks 6,2 miljoen keer verkocht. Het album werd platina in nog drie andere landen en goud in negen andere landen

De nieuwste single, “TKO”, staat op één in de lijst van meest toegevoegde songs van de Top 40 en van de Rhythm Crossover Radio. Het nummer kwam meteen de top tien binnen van iTunes in zeventien landen en bevindt zich nog steeds op die plek.

538 presents

JUSTIN TIMBERLAKE - The 20/20 Experience World Tour

Vrijdag 18 april 2014
GelreDome 
Entree: € 45, € 65 en € 95 (excl. servicekosten)
Aanvang: 20:00 uur

Kaarten zijn te koop via www.livenation.nlwww.ticketmaster.nl en 0900 - 300 1250 (45 cpm).