Op vrijdag 29 maart 2019 gaat er een TWEEDE SHOW van Snollebollekes Live in Concert plaatsvinden (16+)! 

De 30.000 beschikbare tickets van het eerste concert waren binnen anderhalf uur uitverkocht, dus zorg dat je nu niet misgrijpt.

Snollebollekes zal deze avond de rode draad vormen tijdens een avondvullend programma. Naast dat hij zelf verschillende keren het podium zal betreden, zullen er tientallen gastoptredens zijn van onder andere Gerard Joling, de Vengaboys, DJ Paul Elstak, Mooi Wark en de Gebroeders Ko. De volledige programmering zal binnenkort bekend worden.

Snollebollekes is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de grootste feestacts van Nederland, die wekelijks voor duizenden mensen optreedt en keer op keer het publiek in extase weet te brengen. Vorige week maandag won hij een BUMA NL Award in de categorie Grootste Feestact en ook wonnen zij deze prijs al voor Beste Single. Met zijn energieke en vrolijke hits als ‘Links Rechts’, ‘Springen Nondeju’ en ‘Vrouwkes’ kan niemand stil blijven staan. Zijn hit ‘Links Rechts’ levert iedere keer viraal gaande video’s op van hele mensenmassa’s die van links naar rechts springen.

Het evenement van organisator Matrixx opent om 18:00 uur de deuren en om 20:00 uur  zal het hoofdprogramma starten. Het feest richt zich op een gemengd publiek dat houdt van feest en gezelligheid in alle vormen en maten en is vanaf 16 jaar toegankelijk. Vanaf 20:00 zal het een non-stop feest zijn in het Gelredome tot de laatste klanken klinken rond 23.00 uur.

De kaartverkoop start as zaterdag via Snollebollekeslive.nl

Registreer je nu via de website, dan kun jij als allereerste jouw ticket scoren met €7,50 korting voor slechts €25,- (ex fee). De eerste 5.000 ticketkopers ontvangen ook nog gratis de echte Snollebollekes muts!