Fast & Furious Live gaat dit jaar voor de allereerste keer op wereldtournee en start in Europa met shows in 23 steden in 14 landen. Op zaterdag 15 september komt Fast & Furious Live naar Nederland voor twee shows in GelreDome. De show neemt het publiek mee in de wereld van de beroemde en record brekende Fast & Furious filmreeks. Beleef tijdens deze ultieme Fast & Furious ervaring de meest memorabel momenten uit de films met bekende en nooit eerder vertoonde stunts. 

De actie en adrenaline uit een van de meest populaire en langlopende filmreeksen allertijden komt tot leven in deze gloednieuwe live-arena tour. De twee uur durende show zit vol adembenemende stunts met originele auto's uit de films en exacte replica’s van de favorieten. Van Dom's legendarische Dodge Charger tot de flip car uit Fast & Furious 6. De bekendste scénes uit de filmreeks komen ook tot leven dankzij state-of-the-art 3D-projectie-mapping technologie. De beste stuntdrivers nemen bezoekers twee uur lang mee in de wereld van Fast & Furious. Voel de hitte van de vlammende uitlaten en absorbeer de geur van brandend rubber.

De gigantische productie telt tientallen auto’s die worden bestuurd door een zeer ervaren team stuntdrivers. Dankzij een uitvoerige selectieprocedure van duizenden van de beste stuntdrivers, parkour runners en stuntprofessionals van over de hele wereld is er een waar elite-team samengesteld. Na een strenge vier maanden durende training is het team klaar om op tournee te gaan.

“Fast & Furious Live will allow audiences worldwide to experience the extreme action sequences from the franchise through an authentic live experience,” zegt Vince Klaseus, Directeur van Universal Brand Development. “With this live show, we are redefining fan access and bringing audiences closer than ever to their favourite movie moments.”


Tickets zijn verkrijgbaar via www.ticketmaster.nl​