‘s Werelds grootste kickboksorganisatie GLORY kondigt onlangs de langverwachte rematch aan tussen Rico ‘The King of Kickboxing’ Verhoeven (55-10, 16 KO’s) en Badr Hari (106-13, 1 NC, 92 KO’s). De twee aartsrivalen zijn headliner van GLORY: COLLISION 2 op zaterdag 21 december in de GelreDome in Arnhem.

Tijdens hun eerste gevecht was het spannend tot de tweede ronde, toen Hari de strijd moest staken vanwege een armblessure. Verhoeven werd tot winnaar uitgeroepen via technisch knock-out (TKO). 

Fans van over de hele wereld hebben sindsdien herhaaldelijk gevraagd om een rematch, en ondertussen zijn de verwachtingen alleen maar hoger opgelopen. De GLORY: COLLISION 2-rematch van vijf rondes wordt verreweg het grootste gevecht in de geschiedenis van de sport en zal 2019 in epische stijl afsluiten.

“Dit is het gevecht dat iedereen wil zien. En let op mijn woorden, ik maak altijd af waar ik aan begonnen ben. Wegrennen heeft geen zin dit keer”, aldus Rico Verhoeven. Badr Hari zegt over de rematch: “Ik weet precies wat ik van dit gevecht mag verwachten, maar hij heeft geen idee wie hij tegenover zich krijgt. Hij zal voor het eerst tegenover de echte Badr Hari staan.”

“Miljoenen mensen over de hele wereld hebben hierop gewacht. Dit is het gevecht dat de fans willen zien, het is het gevecht dat Rico wil en het is het gevecht dat Badr wil” aldus Marshall Zelaznik, CEO van GLORY. “Dit is het grootste gevecht in de geschiedenis van de sport, en het is GLORY gelukt om het voor elkaar te krijgen om 2019 op deze grandioze manier af te sluiten.”

Deuren geopend: 16:00
Superfight Series: 17:00
Numbered Part: 19:00
Collision 2: 21:00

Kijk voor kaartverkoop of meer informatie over dit event op: glorykickboxing.com.