Voor deze wedstrijd is er geen vrije verkoop. Hierdoor is een seizoen- of fankaart nodig om tickets te kopen.

Indien je in het bezit bent van een Fankaart of een Seizoenkaart, kun je voor deze wedstrijd tickets kopen, er zit geen limitering aan het aantal of voor welke tribune je tickets kan kopen.

Voorverkoop

Tickets bestellen doe je met jouw nieuwe Vitesse account. Heb je deze nog niet eerder aangemaakt? Zorg dan dat je dit vooraf doet..

Dagverkoop

Op de wedstrijddag zijn de stadionkassa’s bij GelreDome vanaf 17.45 uur geopend. Op de wedstrijddag geldt een toeslag aan de stadionkassa's. Bij de verkoop aan de stadionkassa's is een geldige Fankaart of Seizoenkaart nodig.

Supporters FC Utrecht

Supporters van FC Utrecht kunnen uitsluitend plaats nemen in het bezoekersvak. Kaartverkoop hiervoor verloopt via FC Utrecht. Bij het vermoeden dat u supporter bent van de tegenstander en u in het bezit bent van een ticket voor de overige vakken (niet zijnde het bezoekersvak), kunnen wij u op de wedstrijddag de toegang tot het stadion ontzeggen. Restitutie is in dat geval niet meer mogelijk.
Wij verwijzen u hiervoor door naar de standaardvoorwaarden van de KNVB.

Parkeren

Bestel naast jouw tribunekaarten ook een parkeerkaart. Een parkeerkaart kost in de voorverkoop slechts € 10,- en hiermee heb je gegarandeerd een parkeerplaats op het GelreDome-terrein.