Landgoed Welderen

Op steenworp afstand van GelreDome vindt u Landgoed Welderen. Een prachtige locatie in elst, in het midden van het groene hart van de Betuwe.

Heeft u uw tickets voor Gelredome al aangeschaft? Leuk! Als het grootste theater van Nederland, met veel optredens van bekende artiesten en prachtig georganiseerde evenementen beleeft u gegarandeerd een fantastische avond in Arnhem.

Op steenworp afstand van Gelredome vindt u Landgoed Welderen. Een prachtige locatie in Elst, in het midden van het groene hart van de Betuwe. Naast dat Landgoed Welderen een feest- en sportieve locatie is, beschikken wij hier ook over een restaurant met een afwisselende, maar bovenal heerlijke menukaart.

Vanuit Landgoed Welderen helpen wij u graag om uw avond memorabel te maken en daarom bieden wij u onderstaand concertarrangement aan!

U kunt voorafgaand aan het concert gratis parkeren op Landgoed Welderen en krijgt een heerlijk 3-gangen keuze diner in ons restaurant. Vervolgens wordt u ruim op tijd met onze shuttleservice naar het Gelredome gebracht.

Met ons concertarrangement voorzien wij u van een gezellig avondvullend programma én een gemakkelijkere (en goedkopere) reis naar het Gelredome voor een onvergetelijk uitje!

Het concertarrangement op Landgoed Welderen is al te boeken vanaf € 36,50 p.p.!

Uiteraard bent u ook van harte welkom om zonder arrangement bij ons een hapje te komen eten of te drinken.

Wij zien u snel terug op Landgoed Welderen!

Grote Molenstraat 173
6661 NH Elst (GLD)

info@welderen.nl
0481-376591

http://welderen.nl/concertarrangement